Gu Shu 'Old Bush Ripe' Puer 2020

€4.95
In stock
SKU
P-055

Gu Shu Ripe Puerh (old bush) afkomstig uit Yunnan, China. Een stevige zoetige puerh, postgefermenteerde thee, met een frisse toets. Deze puerh is gemaakt van de blaadjes van theestruiken die meer dan 200 jaar oud zijn, gelegen in het ongerepte gedeelte van Yunnan. Puerh thee.

Gu Shu 'Old Bush Ripe' Puer, Gu Shu Puerh afkomstig uit Yunnan, China. Een stevige zoetige, postgefermenteerde thee, met een frisse toets. Deze puerh is gemaakt van de blaadjes van bomen van meer dan 200 jaar oud, gelegen in de ongerepte bergen van Yunnan.
More Information
SKUP-055
StockPermanent collection
Tea TypePOST FERMENTED TEA
CertificationCertificate of Analysis
FlavoursWoods, earthy
Origin--> CHINA
Harvest2020
Brewing westernPost fermented tea:Use 2 grams of tea per cup (200ml) and brew hot, throw away the first brew, around 95°C, allow to steep for 2-3 minutes and infuse at least 3 times.
Brewing easternUse 3 grams of tea per 100ml of water, the water temperature is between 90 and 100 ° C and short steeps of around 10 seconds. It's best to use a small teapot or gaiwan.
Cold BrewCold infusion, use 10 to 16 grams of tea per liter of cold water. Let the tea steep overnight in the fridge, 12 to 15 hours. You can vary with the proportions for example to add sparkling water afterwards.
Shelf lifeStore this product in a cool and dry environment; this tea still develops for at least 5 to 20 years.
Recently viewed
No recently views items
Clear All
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.