Yunnan Golden Buds, Dian Hong Jin Ya BIO
Out of stock
SKU
BIO-265-HE
Yunnan Golden Buds, Dian Hong Jin Ya, afkomstig uit Yunnan, China en afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Een uitzonderlijke mooie kwaliteit, geheel bestaande uit de toppen van het blad. De blaadjes geven een amberkleurig brouwsel en doet denken aan caramel, chocolade en biscuit met een tikkeltje pit.
Yunnan Golden Buds, Dian Hong Jin Ya, afkomstig uit Yunnan, China en afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Een uitzonderlijke mooie kwaliteit, geheel bestaande uit de toppen van het blad. De blaadjes geven een amberkleurig brouwsel en doet denken aan caramel, chocolade en biscuit met een tikkeltje pit.
SKU | BIO-265-HE |
---|---|
Stock | Permanent collection |
Tea Type | BLACK, RED TEA |
Certification | From controlled organic agriculture in China (non-E.U.) Hotsoup.nl • Skal025811 • NL-BIO-01 |
Flavours | Roasted, biscuit, Sweet, aramel |
Origin | --> CHINA |
Harvest | 2021 |
Brewing eastern | Use 3 grams of tea per 100ml of water, the water temperature is between 90 and 100 ° C and short steeps of around 10 seconds. It's best to use a small teapot or gaiwan. |
Grandma's tea | For an old-fashioned cup of tea from a teapot with a strainer, relaxed and economical. Use approximately 7 grams of tea per liter of boiling water and let it steep for about 7 minutes, Suitable for all teas except green tea. or longer if the tea can take |
Cold Brew | Cold infusion, use 10 to 16 grams of tea per liter of cold water. Let the tea steep overnight in the fridge, 12 to 15 hours. You can vary with the proportions for example to add sparkling water afterwards. |
Shelf life | Store this product cool, dark, dry and airtight; after a year the fresh taste develops into a more mellow taste. |